joi, 10 ianuarie 2013

Exerciţiu



Îţi propun un exerciţiu: așteaptă să vină noaptea,  izolează-te într-o camera în care ai o oglindă, închide geamurile, încuie ușa de la cameră, închide becul, oprește orice dispozitiv care funcționează pe bază de curent, dezbracă-te de haine, așează-te în fața oglinzii și privește-te în ochii.
E înfiorator nu?
Da, este. Dar nu pentru că întâlnești  în oglindă un demon satanic sau pentru că ai halucinații și vezi tot felul de umbre și siluete. NU. Demonul suntem noi.
Doamna mea dirigintă avea dreptate! Atunci când analizezi un om și faptele sale, începi să-i reproșezi  greșelile tale făcute de el. Fapt care este neplăcut pentru persoana respectivă, dar și pentru tine. Dar când tu te analizezi pe tine, iar subconștientul tău începe sa-i facă reproșuri conștientului, când tu vezi în tine greșelile tale... este un sentiment care nu poate fi descris sau comparat cu nimic deoarece este unic. Atunci este momentul când omul se simte și este într-un iad interior.
Atunci se ridică o voce din tine  și spune: -Cum poți  tu să judeci lumea din jurul tău, când nici măcar pe mine nu mă cunoști? ....Cum?
În acel moment te va năpădi o rușine care nu te va mai lăsa să iți privești chipul în oglindă, ți se vor inunda ochii cu lacrimi și îțî va pieri glasul. Vei sta în genunchi, cu capul plecat,  apăsat de povara propriilor gânduri.
Da, pentru că tu ești cel mai bun prieten al tău și cel mai de temut dușman pe care îl ai. Unicul responsabil pentru ce ți s-a întâmplat și va urma să ți se întâmple.
Partea bună a acestui exercițiu este finalul care va veni odată cu răsăritul soarelui  trezindu-te din somnul în care te-au indus stările prin care ai trecut noaptea, datorită consumului mare de energie.
 Învață să te cunoști!

2 comentarii:

  1. Poate iti place: http://www.youtube.com/watch?v=mc0vhSseGk4

    RăspundețiȘtergere
  2. DA, la asta lucrez de ceva vreme si inca mai am multe de invatat, de acolo mi se trag cearcanele :)...Fotografia a ajuns sa fie barca ce ne permite sa navigam in lumea visurilor.... trebuie doar sa stim cum sa dam din vasle ( adica sa folosim photoshopul :))...)

    RăspundețiȘtergere

seriale tv