duminică, 26 februarie 2012

Dati visului meu o sansa!



Trăim intr-o societate oarbă, care uită cuvinte precum: umanitate, ajutor sau solidaritate. Suntem niște ucigași de vise și acest lucru se agravează pe zi ce trece. Dacă noi cei fericiți ii nu ajutăm pe ceilalți, cum poate altcineva sa ne ajute pe noi? Deschideți ochii....nu mai călcați in picioare vise de copii!


miercuri, 22 februarie 2012

Ilma

Și dacă e să fie iarnă, atunci să fie o iarnă cu zăpadă...










Și un mic bonus...









miercuri, 8 februarie 2012

Să fie rațiunea de vină sau lipsa ei?

 De ce să alergi în două direcții, când tot ce cauți tu este chiar în fața ta? Pentru că poți? Oare această alergare nu va duce la pierzanie? Suntem niște parșivi înconjurați de vise, niște hiene flămânde care sfâșie tot ce este pur și corect. Mă sperie firea omenească și natura instinctivă pe care o posedă.  Vrem să părem independenți și spunem că destinul ni-l facem noi, că noi ne croim drumul în viață. Dar când se intamplă ceva rău toți cerem raspunsuri de la Divinitatea în care credem. De parcă acea formă de  energie nu ar avea altă treabă, decât sa ne supravegheze și să ne contorizeze nouă fiecare acțiune pe care o facem. Tot timpul când se întâmplă ceva bine, noi suntem responsabili pentru acel fapt,  dar când se întâmplă ceva rău, ei… atunci   neapărat este  altcineva de vină. Vrem prea mult și oferim prea puțin în schimb.

                                                                  Sau nu.....?

luni, 6 februarie 2012

Tu ți-ai pregătit harta?



Merg pe stradă și văd oameni din ce in ce mai ocupați, mai grăbiți, mai indiferenți și mai orbi. Poate prea orbi. Fiecare are traiectoria sa fixă, un culoar negru, o linie pe care o urmează inconștient. Toți pornesc  încrezători si plini de ambitie, iar pe la jumătatea drumului își uită scopul. Începe sa plouă, se opresc, privesc in gol, aruncă o privire în spate și încep sa se intrebe: unde sunt?,  încotro mă indrept?, cine sunt?, ce caut aici?.....Acesta este momentul în care omul  își aduce aminte ca există și stânga și dreapta și sus și jos și începe să caute căi de scăpare din acel tunel întunecat. Puțini sunt cei care scapă, majoritatea se avântă intr-un labirint la fel de intunecat și ajung să sfârșească in același loc în care s-au oprit. Totul depinde de cum iți desenezi harta pe care vrei sa mergi. Cum ți-așterni, așa ai să dormi! Tu ți-ai pregătit harta?


seriale tv